zaterdag, maart 05, 2011

vrijdag, maart 04, 2011

Lekker !

Waldo kan het niet laten om van de tulpenblaadjes te eten. Eentje afscheuren en aan hem geven helpt niet; hij wil levend materiaal; vers !

tulpen eten

donderdag, maart 03, 2011

Dubbel voorjaar

Ik had zelf al een bosje gekocht en ik kreeg er nog eentje cadeau !

dubbel voorjaar

woensdag, maart 02, 2011

Bedrijfsrestaurant

Sinds kort is er een nieuwe beheerder van het bedrijfsrestaurant op het werk. Alles is opnieuw geschilderd, nieuwe decoraties en vooral nieuwe gerechten die bijzonder goed smaken !

bedrijfsrestaurant

dinsdag, maart 01, 2011

Allemaal knoppen !

Vier takken met nieuwe knoppen !

Orchid

maandag, februari 28, 2011

Passe partouts

Sinds enige tijd ben ik lid van Fotoclub Dongen. En dan wil ik natuurlijk ook daar graag mijn foto's laten zien. De foto's mogen niet 'zomaar' op de plank worden gezet. Ze moeten netjes in een passe partout zitten.

Een passe partout mag natuurlijk wel vaker gebruikt worden maar op een gegeven moment is het toch over en moet er weer een nieuwe komen. Kant-en-klare passe partouts zijn erg duur, dus iedereen bij de club snijdt die zelf.

Daarom heb ik ook een snijder aangeschaft; de beste; van Logan. Er zit geen nederlandstalige gebruiksaanwijzing bij en van de week heb ik geprobeerd mijn eerste passe partout te snijden. Is niet gelukt; ik snap niet hoe dat ding werkt. 

Dus woensdag gaat hij mee naar de club; mogen ze me haarfijn uitleggen hoe dat fluitje van 'n cent nou precies werkt.

Logan

zondag, februari 27, 2011

Iets héél anders

Nu eens geen eigen brouwsel. Maar wél iets heel moois. Daar wil ik jullie vandaag mee verwennen. Ik hou van dansen maar doe het eigenlijk veel te weinig. Zo af en toe draai ik dit filmpje gewoon om even te genieten van hún dans. Dus, geluid aan en even genieten !



Deze muziek is regelmatig te horen op Arrow Jazz FM. Mijn standaard zender.